+381 63 271 999
0
0.00 din 0 stavki

Nema proizvoda u korpi.

Politika privatnosti za Centar zdravlja i lepote

U Centru zdravlja i lepote, dostupnom na adresi https://centarzdravljailepote.com, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost posetilaca. Ovaj dokument o politici privatnosti sadrži vrste informacija koje prikuplja i beleži Centar zdravlja i lepote i kako ih koristimo.

Ako imate dodatnih pitanja ili vam je potrebno više informacija o našoj politici privatnosti, ne oklevajte da nas kontaktirate.

Ova Politika privatnosti se odnosi samo na naše onlajn aktivnosti i važi za posetioce našeg sajta u vezi sa informacijama koje dele i/ili prikupljaju u Centru zdravlja i lepote. Ova politika se ne primenjuje na informacije prikupljene van mreže ili putem drugih kanala osim ove veb stranice.

Pristanak

Korišćenjem naše veb stranice, ovim se slažete sa našom Politikom privatnosti i saglasni ste sa njenim uslovima.

Informacije koje prikupljamo

Lični podaci koje se od vas traži i razlozi zbog kojih se od vas traži da ih dostavite biće vam jasni u trenutku kada tražimo od vas da dostavite svoje lične podatke.

Ako nas kontaktirate direktno, možda ćemo dobiti dodatne informacije o vama kao što su vaše ime, adresa e-pošte, broj telefona, sadržaj poruke i/ili priloga koje nam možete poslati, kao i sve druge informacije koje odlučite da pružite.

Kada se registrujete za nalog, možemo tražiti vaše kontakt informacije, uključujući stavke kao što su ime, naziv kompanije, adresa, adresa e-pošte i broj telefona.

Kako koristimo vaše informacije

Informacije koje prikupljamo koristimo na različite načine, uključujući:

  • Obezbeđivanje, rad i održavanje naše veb stranice
  • Poboljšajte, personalizujte i proširite našu veb lokaciju
  • Shvatite i analizirajte kako koristite našu veb lokaciju
  • Razvijanje novih proizvoda, usluga, funkcija i funkcionalnosti
  • Komunicira sa vama, bilo direktno ili preko jednog od naših partnera, uključujući korisničku podršku, da vam pružimo ažuriranja i druge informacije u vezi sa veb-sajtom, kao i u marketinške i promotivne svrhe
  • Slanje imejlova
  • Pronalazak i sprečavanje prevare

Datoteke sa beleškama

Centar zdravlja i lepote prati standardnu proceduru korišćenja log fajlova. Ove datoteke evidentiraju posetioce kada posete veb lokacije. Sve hosting kompanije to rade i deo analitike hosting usluga. Informacije koje prikupljaju datoteke evidencije uključuju adrese internet protokola (IP), tip pretraživača, Internet provajdera (ISP), datum i vremensku oznaku, stranice za upućivanje/izlaz i eventualno broj klikova. Oni nisu povezani ni sa kakvim informacijama koje se mogu lično identifikovati. Svrha informacija je analiza trendova, administriranje sajta, praćenje kretanja korisnika na veb stranici i prikupljanje demografskih informacija.

Kolačići

Kao i svaki drugi sajt, Centar zdravlja i lepote koristi „kolačiće“. Ovi kolačići se koriste za čuvanje informacija uključujući preferencije posetilaca i stranice na veb lokaciji kojima je posetilac pristupio ili posetio. Informacije se koriste za optimizaciju korisničkog iskustva prilagođavanjem sadržaja naše veb stranice na osnovu tipa pregledača posetilaca i/ili drugih informacija.

Naši partneri za oglašavanje

Neki od oglašivača na našem sajtu mogu koristiti kolačiće. Naši partneri za oglašavanje su navedeni u nastavku. Svaki od naših partnera za oglašavanje ima svoju politiku privatnosti za svoje politike o korisničkim podacima. Radi lakšeg pristupa, postavili smo hipervezu na njihovu politiku privatnosti u nastavku.

Politika privatnosti partnera za oglašavanje

Na ovoj listi možete pogledati Politiku privatnosti za svakog od reklamnih partnera Centra zdravlja i lepote.

Oglasni serveri ili oglasne mreže trećih strana koriste tehnologije kao što su kolačići, JavaScript ili Veb Beacons koji se koriste u njihovim odgovarajućim oglasima i linkovima koji se pojavljuju na Centru zdravlja i lepote, a koji se šalju direktno u pretraživač korisnika. Oni automatski dobijaju vašu IP adresu kada se to dogodi. Ove tehnologije se koriste za merenje efikasnosti njihovih reklamnih kampanja i/ili za personalizaciju reklamnog sadržaja koji vidite na veb lokacijama koje posećujete.

Imajte na umu da Centar zdravlja i lepote nema pristup niti kontrolu nad ovim kolačićima koje koriste treći oglašivači.

Politika privatnosti trećih strana

Politika privatnosti Centra zdravlja i lepote se ne odnosi na druge oglašivače ili veb stranice. Stoga vam savetujemo da konsultujete odgovarajuću politiku privatnosti ovih nezavisnih servera oglasa za detaljnije informacije. Može uključivati njihove prakse i uputstva o tome kako da odustanu od određenih opcija.

Možete da izaberete da onemogućite kolačiće preko pojedinačnih opcija pregledača. Da biste saznali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima u određenim veb pregledačima, možete ih pronaći na odgovarajućim veb lokacijama pregledača.

GDPR prava na zaštitu podataka

Želeli bismo da budemo sigurni da ste u potpunosti svesni svih svojih prava na zaštitu podataka. Svaki korisnik ima pravo na sledeće:

Pravo na pristup – Imate pravo da zahtevate kopije vaših ličnih podataka. Možda ćemo vam naplatiti malu naknadu za ovu uslugu.

Pravo na ispravku – Imate pravo da zahtevate da ispravimo sve informacije za koje smatrate da su netačne. Takođe imate pravo da zahtevate da dopunimo informacije za koje smatrate da su nepotpune.

Pravo na brisanje – Imate pravo da zahtevate da izbrišemo vaše lične podatke, pod određenim uslovima.

Pravo na ograničenje obrade – Imate pravo da zahtevate da ograničimo obradu vaših ličnih podataka, pod određenim uslovima.

Pravo na prigovor na obradu – Imate pravo da uložite prigovor na našu obradu vaših ličnih podataka, pod određenim uslovima.

Pravo na prenosivost podataka – Imate pravo da zahtevate da podatke koje smo prikupili prenesemo drugoj organizaciji ili direktno vama, pod određenim uslovima.

Ako podnesete zahtev, imamo mesec dana da vam odgovorimo. Ako želite da iskoristite bilo koje od ovih prava, kontaktirajte nas.

Informacije za decu

Drugi deo našeg prioriteta je zaštita dece dok koriste internet. Podstičemo roditelje i staratelje da posmatraju, učestvuju i/ili prate i vode njihove onlajn aktivnosti.

Centar zdravlja i lepote svesno ne prikuplja nikakve lične podatke od dece mlađe od 13 godina. Ako mislite da je vaše dete dalo ovakvu informaciju na našoj veb stranici, preporučujemo vam da nas odmah kontaktirate i mi ćemo se potruditi da takve informacije što pre uklonimo iz naše evidencije.

Promene ove politike privatnosti

Možemo s vremena na vreme ažurirati našu politiku privatnosti. Stoga vam savetujemo da periodično pregledate ovu stranicu da biste videli bilo kakve promene. Obavestićemo vas o svim promenama objavljivanjem nove Politike privatnosti na ovoj stranici. Ove promene stupaju na snagu odmah, nakon što budu objavljene na ovoj stranici.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja ili sugestija u vezi sa našom politikom privatnosti, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Svetozara Markovića 179
Pančevo, Srbija
info@centarzdravljailepote.com
+381 63 271 999